Copyright 2021 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, 96100 ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pohjoisrannankatu 14, III kerros, KEMI | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

akupunktioroi palloAkupunktiohoidot

 

Akupunktio on tuhansia vuosia jatkunutta perinteisen kiinalaisen lääketieteen käytäntöä. Akupunktio on turvallinen hoitotapa ja sivuvaikutuksena onkin yleensä rento olo ja joskus voi tulla pieni mustelma. Kehon omat parantavat voimat pääsevät vaikuttamaan, kun ohuet neulat asetellaan tiettyihin akupunktiopisteisiin kunkin potilaan oireiden mukaan. Neuloista on tarkoitus saada tuntemus, joka tuntuu yleensä pistoksena, paineena, kutinana tai pienenä vihlaisuna. Akupunktiotuntemus on tärkeä osa hoidon onnistumista. Akupunktio on hyvin yksilöllistä hoitoa, missä potilaan oma kertomus terveydentilastaan on tärkeässä osassa. Jokaisen elämä on omanlaisensa ja sen huomioiminen on olennaista diagnoosin teossa ja hoidon valinnassa.

Olen hoitanut viimeisen kolmen vuoden aikana mm. monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, päänsärkyjä, turvotuksia, ruoansulatusvaivoja, leikkausten jälkeistä toipumista, kasvohalvausta, unettomuutta ja naistenvaivoja. Neulahoito voi helpottaa myös stressiä ja auttaa rentoutumaan. Akupunktio voi auttaa palautumaan paremmin liiallisen urheilun tai muun rasituksen jälkeen.

Teen perinteistä kiinalaista akupunktiota KlinikkaLisan tiloissa opiskelijahintaan toukokuulle asti. Käytän aina steriilejä kertakäyttöisiä neuloja. Akupunktiota ei suositella, jos sinulla on Marevan-lääkitys tai teknisiä kojeita kehossasi.

 


Hoidon hinta 50,-/kerta


Tervetuloa!
Pia-Krista Rimppi 0400 876874
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
KlinikkaLisa 016 318 331

www.akupunktioroi.fi

f t g m

 Virike RGB e passi meilla kay

Meillä käy nyt myös Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.