Copyright 2023 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

VÄKÄLANKA- KASVOJENKOHOTUS

Uusi menetelmä, joka on täysin turvallinen siihen koulutetun plastiikkakirurgin suorittamana. Tulokset ovat näkyvissä välittömästi toimenpiteen jälkeen. Toimenpide kiristää kasvojen omia kudoksia, eikä lanka jää näkyviin. Toimenpiteen jälkeen et tarvitse sairauslomaa, turvotusta ja punoitusta on hieman, mutta mustelmat ovat harvinaisia.

Lanka sulaa kudoksissa pikkuhiljaa ja aiheuttaa kudoksissa reaktion/fibroosin, joka ylläpitää tuloksen vielä langan sulamisen jälkeenkin.

Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksella, jolloin se on kivuton. Langan asettamiseen kuluu aikaa noin 60 minuuttia ja turvotus häviää yleensä kolmen päivän sisällä toimenpiteen jälkeen. Toimenpiteestä ei jää mitään arpia, toisin kuin kirurgisessa kasvojenkohotuksessa.

Aptos-kohotus on ihanteellisin suorittaa 30-55 vuotiaille, sekä henkilöille joilla ihon kimmoisuus on vielä tyydyttävä. Aptos-langalla voidaan hoitaa useita eri alueita, esimerkiksi:
kasvojen alaosa, kasvojen keskiosa, otsa, leuka, poskipäät ja kulmakarvat. Lankojen määrä arvioidaan jokaisen kohdalla yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.