Copyright 2020 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6 • 96100 ROVANIEMI • p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com Yhdystie 14, IVALO • p. 050-329 0935

Restylane® 

Restylane® on fiksu ja helppo tapa lisätä ihon kudosten tilavuutta ja kiinteyttää ihoa. Restylane on hyaluronihappogeeli, joka muistuttaa läheisesti kehon omaa hyaluronihappoa. Sen vaikutus kestää pitkään, mutta ei ikuisesti.

Mitä Restylane on?

Restylane on ihoon ruiskutettava geeli, jota saa injektoida vain koulutettu lääkäri tai sairaanhoitaja.

Restylane korostaa luonnollista kauneuttasi. Se luo ihoon luonnollista tilavuutta kohottamalla ja kiinteyttämällä sitä. Tuloksena on raikas ja virkeä ulkonäkö.

Kuinka se toimii

Nuoren ihossa on paljon hyaluronihappoa. Vanhetessamme ihon hyaluronihapon määrä vähitellen vähenee ja sen toiminta muuttuu, mikä johtaa luonteenomaisiin ikääntymisen merkkeihin.

Restylane-geelit lisäävät ihosi hyaluronihapon määrää ja näin lisäävät suoraan ihon tilavuutta, tasoittavat ikääntymisen merkkejä tai kohentavat omia piirteitäsi.

Toimenpide on nopea ja kestää yleensä alle 30 minuuttia. Tulokset näkyvät välittömästi.

Restylane on turvallinen

Kliiniset tulokset yli vuosikymmenen ajalta ovat osoittaneet Restylanen turvalliseksi ja tehokkaaksi. Restylanen haittavaikutukset ovat harvinaisia.

Restylane on luonnollinen

Restylanen ainutlaatuisella menetelmällä valmistettu hyaluronihappogeeli muistuttaa luonnollista hyaluronihappoa. Tämä vähentää tulehdusreaktioiden vaaraa ja muita haittavaikutuksia.

Restylanen vaikutukset kestävät pitkään mutteivät ikuisesti

Restylane antaa joustavuutta ulkonäkösi hallintaan. Koska kasvojesi muoto muuttuu ikääntyessäsi, haluat välttää pysyviä ulkonäön muutoksia, joita voit katua tulevina vuosina.

Restylane ei ole eläinperäinen

Toisin kuin eräiden muiden hyaluronihappopohjaisten tuotteiden, Restylanen hyaluronihappoa ei ole uutettu eläimistä. Näin tautien ja allergisten reaktioiden vaara vähenee, vaikka olisitkin yliherkkä jollekin tavalliselle ravintoaineelle kuten kanalle ja kananmunille.

Restylane on nopea ja helppo

Restylane-hoito soveltuu hyvin kiireiseen elämänrytmiin, koska hoidosta toipumisaikaa ei juuri tarvita ja tulokset näkyvät välittömästi.

Lue lisää www.restylane.fi

f t g m