Copyright 2020 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6 • 96100 ROVANIEMI • p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com Yhdystie 14, IVALO • p. 050-329 0935

VÄKÄLANKA- KASVOJENKOHOTUS

Uusi menetelmä, joka on täysin turvallinen siihen koulutetun plastiikkakirurgin suorittamana. Tulokset ovat näkyvissä välittömästi toimenpiteen jälkeen. Toimenpide kiristää kasvojen omia kudoksia, eikä lanka jää näkyviin. Toimenpiteen jälkeen et tarvitse sairauslomaa, turvotusta ja punoitusta on hieman, mutta mustelmat ovat harvinaisia.

Lanka sulaa kudoksissa pikkuhiljaa ja aiheuttaa kudoksissa reaktion/fibroosin, joka ylläpitää tuloksen vielä langan sulamisen jälkeenkin.

Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksella, jolloin se on kivuton. Langan asettamiseen kuluu aikaa noin 60 minuuttia ja turvotus häviää yleensä kolmen päivän sisällä toimenpiteen jälkeen. Toimenpiteestä ei jää mitään arpia, toisin kuin kirurgisessa kasvojenkohotuksessa.

Aptos-kohotus on ihanteellisin suorittaa 30-55 vuotiaille, sekä henkilöille joilla ihon kimmoisuus on vielä tyydyttävä. Aptos-langalla voidaan hoitaa useita eri alueita, esimerkiksi:
kasvojen alaosa, kasvojen keskiosa, otsa, leuka, poskipäät ja kulmakarvat. Lankojen määrä arvioidaan jokaisen kohdalla yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

f t g m