Copyright 2020 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6 • 96100 ROVANIEMI • p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com Yhdystie 14, IVALO • p. 050-329 0935

LIPOLYYSI – Rasvakertymien poisto injektiomenetelmällä

Lipolyysi on menetelmä, jolla selektiivisesti poistetaan rasvasoluja ihon läpi annettavalla phosphatidylkoliini-injektioilla. Lipolyysi voi korvata pienet rasvaimut, jolloin ei tarvitse sairaslomia ja toipuminen on nopeaa. Suuria rasvakertymiä sillä ei voida poistaa, vaan silloin kyseeseen tulee rasvaimu – liposuktio.

Lipolyysillä voidaan hoitaa kaikkia kehon osia, joihin on kertynyt rasvaa. Toimenpide suoritetaan pienellä neulalla ja ihoalue voidaan puuduttaa, jolloin toimenpide on lähes kivuton. Pistokset tulee tasaisesti n. 1.5 cm välein ihon läpi rasvakerrokseen. Vaikutus alkaa noin kahden viikon kuluttua ja lopullinen tulos on nähtävissä 6-8 viikon kuluttua pistoksista.

Mikäli toivottua tulosta ei ole saavutettu, toimenpide voidaan uusia kahdeksan viikon jälkeen. Uuden alueen lipolyysi käsittelyn voi tehdä kahden viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

Hoitoa ei suositella henkilöille joilla on/ jotka ovat: sokeritauti, maksan toimintahäiriö, raskaana tai imettävät tai soija-allergia

Toimenpide ei ole laihdutuskeino, mutta sillä voidaan hyvin poistaa paikallisia rasvakertymiä jotka eivät ole lähteneet liikunnalla tai laihduttamalla.

f t g m