Copyright 2020 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6 • 96100 ROVANIEMI • p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com Yhdystie 14, IVALO • p. 050-329 0935

SILMÄLUOMILEIKKAUKSET

Silmäluomia korjaillaan erilaisista syistä mm. Jos on roikkuvat tai turvonneet silmäluomet, niissä on ylimääräistä ihoa tai rasvaa sekä silmäpussit ovat yksi syy korjaukseen.

Silmäluomileikkaus voi parantaa ulkonäköä huomattavasti pirteämmäksi, väsymyksen merkit poistuvat.

Ikä on suurin vaikuttaja silmäluomien muutoksiin, näin ollen suhteellisen pienellä toimenpiteellä pystytään piristämään katsetta huomattavasti.

Iän myötä silmän ympäristön ohut iho veltostuu ja menettää kimmoisuutensa.

Yläluomen korjausleikkauksessa viilto tehdään luomivakoon ja alaluomen korjausleikkausessa viilto tulee ripsien tuntumaan.
Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa kivuttomasti. Muutaman tunnin kuluttua operaatiosta pääset kotiin. Paraneminen on yksilöllistä, turvotusta ja mustelmia saattaa olla noin 2-3 viikkoa leikkauksen jälkeen. Ompeleet poistetaan viikon kuluessa operaatiosta.

Saunomista tulee välttää sen ajan kun ompeleet ovat paikallaan. Paranemista edistää kylmähauteet toimenpiteen jälkeen.
Reilun viikon kuluttua toimenpiteestä voi käyttää meikkiä. Arvet on hyvä suojata auringolta ja solariumilta ensimmäisten kuukausien aikana.

f t g m