Copyright 2020 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6 • 96100 ROVANIEMI • p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com Yhdystie 14, IVALO • p. 050-329 0935
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Timanttihionta on ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Timanttihionnalla kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionnassa ihoa käsitellään erilaisilla hiontapäillä, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet.
 
Timanttihionta soveltuu samealle, paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin sekä  kirkastushoitona kaikille ihotyypeille.


 Jälkihoito-ohjeet:
- Huomioitava ihon hyvä kosteutus ja laadukkaat kotihoitotuotteet, sillä iho menettää normaalia enemmän kosteutta tehokkaan kuorinnan jälkeen.
- Hionnan jälkeen pitäisi välttää muutaman päivän ajan saunaa, hikoilua, aurinkoa, pakkasta ja solariumia.
- Hoidon jälkeen saattaa ilmetä punoitusta, mikä on normaalia. Iho saattaa myös reagoida herkemmin muutaman päivän ajan.

Timanttihionta menetelmää ei suositella, jos sinulla on:
- erittäin herkkä ja erittäin couperaattinen iho
- Roaccutan-lääkekuuri tai muu ihoon ja sen reagointiin vaikuttava lääkitys 

f t g m