Copyright 2020 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6 • 96100 ROVANIEMI • p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com Yhdystie 14, IVALO • p. 050-329 0935

aira johanna peiponen klinikkalisaPalvelemme:

Kansankatu 6, Rovaniemi 

Metsätie 5, Ivalo

Pohjoisrantakatu 14, Kemi

p. (016) 318 331, 050 3290 935 | Facebook

Sinua Palvelevat

Aira Peiponen
SKY-kosmetologi, SHO/sis/kir, KM, hieroja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh: 050 3290 935

 

Johanna Peiponen
SKY-kosmetologi
Urheiluhieroja

puh. 045 113 2736

 

Stephan Dietz
Esteettinen- ja plastiikkakirurgia

Kasvojen esteettinen ja korjaava kirurgia
- kasvojen kohotukset
- silmäluomileikkaukset
- nenäleikkaukset
Rintojen suurennus ja muotoilukirurgia

www.dietz.fi


 

Klinikka Lisa sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa sekä Ivalossa. Kauneushoitola Lisa toimii Hoiva-alan koulutuspalvelu Tmi Aira Peiponen alaisuudessa.

Kauneushoitola Lisan toiminta alkoi vuonna 2000. Kauneushoitola Lisa muuttui vuonna 2008 lääkärijohtoiseksi kauneus- ja terveysklinikaksi. Näin ollen perinteisten kosmetologipalveluiden lisäksi klinikalla suoritetaan sairaanhoitajan ja plastiikkakirurgin toimesta erikoishoitoja.

Klinikan omistajalla KM, sairaanhoidon opettaja, hieroja ja kosmetologi Aira Peiponen on hankkinut vahvan ja monipuolisen osaamisen klinikan toimintaa ajatellen. Vuonna 2008 olin yrittäjien erikoisammattitutkintoa suorittamassa ja sain kimmokkeen alkaa kehittää ajatusta esteettiseksi lääkärijohtoiseksi klinikaksi.

Toiminnan muututtua lääkärijohtoiseksi aloimme suorittaa päiväkirurgisena toimintana yläluomileikkauksia, luomen poistoja sekä arpikorjauksia.

Suuremmat ja vaativammat leikkaukset kuten, rintojen korjausleikkaukset, hörökorva leikkaukset, rasvan poistot ja siirrot sekä kasvojen kohotusleikkaukset suoritetaan plastiikkakirurgin toimesta Helsingissä sairaala Mehiläisessä.

 

Klinikka Lisassa työskentelee myös kosmetologi, hieroja Johanna Peiponen. Hän tekee ihon perusihonhoidon lisäksi myös ripsienpidennykset ja intialaisen päänhieronnan.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä miehistä ja naisista. Peiponen kertoo, että pääosa työstäni koostuu ihon nuorennushoidoista, joita esitellään jäljempänä. Teen kaikki nuorennus ja täyteainehoidot Juvederm ja Restylan hyaluronihappovalmisteilla. Olen tehnyt pistoshoitoja aivan 2000- vuoden alusta saakka, jolloin olimme ainut klinikka koko Pohjois-Suomessa, josta näitä hoitoja sai. Nyt on tullut muutama hoitoloita, josta hoitoja saa, mutta en itse kuitenkaan suosittele asiakkailleni hoitoloita, jossa ei ole sairaanhoitajaa hoitoa antamassa. Lisäksi uutuutena teen plasmahoitoja, meso-ja cog lankakohotuksia kasvoille, mesoterapiaa mikrosporaatiomenetelmällä ja kestopigmentointeja sekä lävistyksiä.

f t g m