Copyright 2024 - Kauneushoitola Lisa • Kansankatu 6, ROVANIEMI | Metstätie 5, IVALO • p. 050-329 0935 | Pastilankuja 2, KEMINMAA | p. (016) 318 331, 050 3290 935 | aira.peiponen@hotmail.com

Botox hoidot, kasvojen ikämuutosten hoito botuliinilla

Botuliinilla (Botuliinitoksiini tyyppi-A) hoidetaan kasvojen ikämuutoksia, jotka aiheutuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä ja kasvolihasten epätasapainosta. Aineen teho perustuu liika-aktiivisten lihasten rauhoittavaan vaikutukseen, jolloin kireä lihas rentoutuu tai ryppy ja ihouurre oikenevat. Suomessa botuliinia on käytetty 1990-luvun alusta alkaen.

Botuliinihoitoa käytetään kasvojen ryppyjen silottamiseen, kulmakarvojen kohottamiseen, laskeutuneen suupielen kohottamiseen, kasvojen ikämuutosten ennaltaehkäisemiseen ja liikahikoiluun.

 

Hoidossa ei ole tarkoitus estää ryppyjä ja uurteita aiheuttavien lihasten toimintaa vaan pelkästään rauhoittaa kyseisiä lihaksia. Näin saadaan luonnollinen ja pirteän näköinen lopputulos.

 

Botuliinihoidot sopivat niille, jotka toivovat kasvojen alueen ehostusta tai ikämuutoksien hoitoa nopeasti ja vaivattomasti jälkiä jättämättä. Hoidolla voidaan kohottaa kulmakarvoja ja otsaa, nostaa laskeutuneet suupielet, kohottaa kaulaa, silottaa ryppyjä ja ennalta ehkäistä ihouurteiden syntyä.

Botoxilla voidaan hoitaa myös mm. migreeniä ja hampaiden narskuttelua

f t g m

 smartumVirike RGB e passi meilla kay

Meillä käy Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaedut!

cash back kortti

Rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta
- Nouda oma korttisi!

Klinikka Lisassa tapahtuvista toimenpiteistä voit saada cashback kortilla rahaa takaisin omista ostoistasi.

resurs bank maksasopivissa erissä

Voit maksaa Resurs bankin luotolla

omat ostoksesi ja saada

3 kk korotonta maksu aikaa.